+31 (0) 65 234 8884

Welkom bij Cusley

STACKER C

NVE Pharmaceuticals presents Stacker C
Creatine Ethyl Ester


Stacker C is creatine, maar dan gekoppeld aan een ester om de creatine heelhuids door het lichaam te transporteren. Hierdoor is het grote nadeel dat ?normale? creatine heeft (de ongewenste omzetting in onwerkzaam creatinine) verholpen. Stacker C werk direct. Zonder oplaadfase en zonder waterretentie.

Stacker C benvloedt het ATP-CP systeem, oftewel de snelst mogelijke levering van energie in de spiercellen. Deze snelle levering van energie biedt u de mogelijkheid om nog zwaardere inspanningen te verrichten en zodoende de spieromvang blijvend te vergroten. Stacker C brengt u op een nieuw, hoger niveau.

*Gn oplaadfase maar direct resultaat.
*Vergroting van kracht en uithoudingsvermogen.
*Gn onnodig vasthouden van vocht in de spieren.
*Toename aan pure, gedefinieerde spiermassa .

Wat maakt Stacker C nu zo speciaal?
Stacker C is een poedervorm van creatine ethyl ester hcl (400 gram per pot). Door de zeer fijne (kristalloze) structuur en de slimme verestering is het perfect oplosbaar in water en iedere andere vloeistof. Stacker C is in staat om pure creatine fosfaat af te geven aan de spiercel, zonder dat de formule onstabiel wordt. Hierdoor heeft de gebruiker enkel de voordelen van creatine en niet langer de nadelen. De sporter zal een toename aan kracht en spiermassa opmerken binnen twee weken en de toegenomen spiermassa is gedefinieerd, zonder onnodig vocht vasthouden. Daarnaast is creatine ethyl ester veel zuiniger (dus voordeliger) in gebruik.

Inhoud
400 gram creatine ethyl ester poeder.

Voor wie is Stacker C geschikt?
Stacker C is geschikt voor iedereen (krachtsporters, powerlifters, bodybuilders, sprinters) die spiermassa en spierkracht willen vergroten.
Hoe gebruik ik Stacker C?
Neem minimaal eenmaal daags en bij voorkeur tweemaal daags (bij uitstek na de training) 5 gram Stacker C opgelost in minimaal 100 ml sap, water of proteineshake.

Wat is de smaak van Creatine Ethyl Ester?
De koppeling van Creatine met ethyl door de estervorming geeft een licht bittere smaak. Dit is normaal. De smaak is het sterkst in water. Wil je de smaak maskeren dan kan dat uitstekend met een zoete of zuur-zoete vloeistof, zoals appelsap.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 0,00

VERZENDING WERELDWIJD
NL = GRATIS vanaf €50,-

+31 (0) 65 234 8884
Bel van Maandag t/m Vrijdag

14 DAGEN RETOURRECHT
Niet goed, Geld terug

VEILIG BETALEN
O.a. iDeal, Creditkaart en PayPal.

Productbeschrijving

Details

NVE Pharmaceuticals presents Stacker C Creatine Ethyl Ester Stacker C is creatine, maar dan gekoppeld aan een ester om de creatine heelhuids door het lichaam te transporteren. Hierdoor is het grote nadeel dat ?normale? creatine heeft (de ongewenste omzetting in onwerkzaam creatinine) verholpen. Stacker C werk direct. Zonder oplaadfase en zonder waterretentie. Stacker C benvloedt het ATP-CP systeem, oftewel de snelst mogelijke levering van energie in de spiercellen. Deze snelle levering van energie biedt u de mogelijkheid om nog zwaardere inspanningen te verrichten en zodoende de spieromvang blijvend te vergroten. Stacker C brengt u op een nieuw, hoger niveau. *Gn oplaadfase maar direct resultaat. *Vergroting van kracht en uithoudingsvermogen. *Gn onnodig vasthouden van vocht in de spieren. *Toename aan pure, gedefinieerde spiermassa . Wat maakt Stacker C nu zo speciaal? Stacker C is een poedervorm van creatine ethyl ester hcl (400 gram per pot). Door de zeer fijne (kristalloze) structuur en de slimme verestering is het perfect oplosbaar in water en iedere andere vloeistof. Stacker C is in staat om pure creatine fosfaat af te geven aan de spiercel, zonder dat de formule onstabiel wordt. Hierdoor heeft de gebruiker enkel de voordelen van creatine en niet langer de nadelen. De sporter zal een toename aan kracht en spiermassa opmerken binnen twee weken en de toegenomen spiermassa is gedefinieerd, zonder onnodig vocht vasthouden. Daarnaast is creatine ethyl ester veel zuiniger (dus voordeliger) in gebruik. Inhoud 400 gram creatine ethyl ester poeder. Voor wie is Stacker C geschikt? Stacker C is geschikt voor iedereen (krachtsporters, powerlifters, bodybuilders, sprinters) die spiermassa en spierkracht willen vergroten. Hoe gebruik ik Stacker C? Neem minimaal eenmaal daags en bij voorkeur tweemaal daags (bij uitstek na de training) 5 gram Stacker C opgelost in minimaal 100 ml sap, water of proteineshake. Wat is de smaak van Creatine Ethyl Ester? De koppeling van Creatine met ethyl door de estervorming geeft een licht bittere smaak. Dit is normaal. De smaak is het sterkst in water. Wil je de smaak maskeren dan kan dat uitstekend met een zoete of zuur-zoete vloeistof, zoals appelsap.