+31 (0) 65 234 8884

Welkom bij Cusley

STACKER A

NVE Pharmaceuticals presents Stacker A
Aminozuren - BCAA Ethyl Ester


Stacker A bevat de uitgekiende 2:1:1 BCAA ratio. De aminozuren zijn veresterd om de opname in uw lichaam te maximaliseren. De primaire functie van BCAA is het verhogen van verschillende anabole functies, zoals de eiwitsynthese en de stikstofretentie.

Het gebruik van Stacker A voor de training en direct na de training voorkomt catabolisme (voorkomt spierafbraak), bouwt glycogeen (energie voor de spieren) en draagt in grote mate bij tot een hormoonhuishouding die gericht is op de bouw van grotere spieren en de verbranding van lichaamsvet. Kort samengevat stimuleert Stacker A de spieropbouw en verlaagt het uw vetpercentage. Ideaal voor de fanatieke krachtsporter.

Het belang van ethyl Ester - Verschil tussen BCAA Ethyl Ester en normale BCAA:
De belangrijkste reden dat Stacker A een stuk effectiever is dan de oude BCAA producten wordt veroorzaakt de koppeling van het ethyl ester aan de branched chain aminozuren. De ethyl ester wordt perfect opgenomen door het lichaam en neemt zodoende de aminozuren (compleet intact en zonder noodzakelijke vertering) mee in de bloedstroom., terwijl oude BCAA supplementen grotendeels vernietigd werden in de maag en niet meer werkten. Stacker A werkt sneller, beter en is effectiever in relatief lage doseringen.

Inhoud
180 capsules

Ingredienten

Supplement Facts Stacker A ? Serving Size:
4 capsules - 180 capsules (45 servings)
Stacker BCAA-EE3 Complex? 3,2 gram*
L-Leucine Ethyl Ester HCI: 1.600 mg
L-Isoleucine Ethyl Ester HCI: 800 mg
L-Valine Ethyl Ester HCI: 800 mg


* Daily value not established


Voor wie is Stacker A geschikt?
Stacker A is geschikt voor iedereen (krachtsporters, powerlifters, bodybuilders, sprinters) die spiermassa en spierkracht willen vergroten.

Hoe gebruik ik Stacker A?
Neem 3-4 capsules Stacker A (BCAA Ethyl Ester) een half uur voor de training en eventueel 3-4 capsules direct na de training.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 0,00

VERZENDING WERELDWIJD
NL = GRATIS vanaf €50,-

+31 (0) 65 234 8884
Bel van Maandag t/m Vrijdag

14 DAGEN RETOURRECHT
Niet goed, Geld terug

VEILIG BETALEN
O.a. iDeal, Creditkaart en PayPal.

Productbeschrijving

Details

NVE Pharmaceuticals presents Stacker A Aminozuren - BCAA Ethyl Ester Stacker A bevat de uitgekiende 2:1:1 BCAA ratio. De aminozuren zijn veresterd om de opname in uw lichaam te maximaliseren. De primaire functie van BCAA is het verhogen van verschillende anabole functies, zoals de eiwitsynthese en de stikstofretentie. Het gebruik van Stacker A voor de training en direct na de training voorkomt catabolisme (voorkomt spierafbraak), bouwt glycogeen (energie voor de spieren) en draagt in grote mate bij tot een hormoonhuishouding die gericht is op de bouw van grotere spieren en de verbranding van lichaamsvet. Kort samengevat stimuleert Stacker A de spieropbouw en verlaagt het uw vetpercentage. Ideaal voor de fanatieke krachtsporter. Het belang van ethyl Ester - Verschil tussen BCAA Ethyl Ester en normale BCAA: De belangrijkste reden dat Stacker A een stuk effectiever is dan de oude BCAA producten wordt veroorzaakt de koppeling van het ethyl ester aan de branched chain aminozuren. De ethyl ester wordt perfect opgenomen door het lichaam en neemt zodoende de aminozuren (compleet intact en zonder noodzakelijke vertering) mee in de bloedstroom., terwijl oude BCAA supplementen grotendeels vernietigd werden in de maag en niet meer werkten. Stacker A werkt sneller, beter en is effectiever in relatief lage doseringen. Inhoud 180 capsules Ingredienten Supplement Facts Stacker A ? Serving Size: 4 capsules - 180 capsules (45 servings) Stacker BCAA-EE3 Complex? 3,2 gram* L-Leucine Ethyl Ester HCI: 1.600 mg L-Isoleucine Ethyl Ester HCI: 800 mg L-Valine Ethyl Ester HCI: 800 mg * Daily value not established Voor wie is Stacker A geschikt? Stacker A is geschikt voor iedereen (krachtsporters, powerlifters, bodybuilders, sprinters) die spiermassa en spierkracht willen vergroten. Hoe gebruik ik Stacker A? Neem 3-4 capsules Stacker A (BCAA Ethyl Ester) een half uur voor de training en eventueel 3-4 capsules direct na de training.