+31 (0) 65 234 8884

Welkom bij Cusley

STACKER 3 XPLC

Stacker 3 XPLC

De Stacker 3 XPLC formule is dankzij haar uitgebalanceerde samenstelling in staat om de stofwisseling aantoonbaar en voelbaar te stimuleren. Stacker 3 XPLC combineert een grote dosis cafene met een optimale mix van vet metaboliserende ingredinten. De camellia's zijn toegevoegd om het vet te verbranden en leveren bovendien anti-oxidanten die noodzakelijk zijn bij de versnelde vetafbraak. Stacker 3 XPLC is het meest krachtige afslanksupplement dat in Nederland verkrijgbaar is. De stofwisseling zal enorm verhoogd worden en dat voelt u!

Hoe werkt Stacker 3 XPLC?
Stacker 3 XPLC combineert een grote dosis cafene met een optimale mix van vet metaboliserende ingredinten. De camellia's zijn toegevoegd om het vet te verbranden en leveren bovendien anti-oxidanten die noodzakelijk zijn bij de versnelde vetafbraak.
Stacker 3 XPLC is de eerste Ephedravrije fatburner die kan wedijveren met de "oude Stackers". Opnieuw is Stacker er als eerste in geslaagd om het beste product af te leveren.

Ingredinten Stacker 3 XPLC nader uitgelegd

Hoeveelheid per potje: 60 capsules
Maximaal 2 capsules per dag
Proprietary Blend 195mg*
Yohimbine Alkaloiden (bast van Pausinystalia), 6,7-dihydroxybergamottin (fruit), Yerba Mate, Camellia Sinensis 60% Polyphenolen (groen), Capsaicin (fruit)
Cafene (anhydrous) 200mg*

* Geen dagelijkse hoeveelheid.Klik deze link voor een vergelijking van Stacker XPLC met andere vetverbranders.

Dosering:
Neem 1 capsule Stackers XPLC in met voldoende water na 2 van de drie maaltijden per dag. Niet innemen na 18:00 uur. Inhoud 60 capsules.

Waarschuwing:
Deze voedingssupplementen zijn niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als cafene. Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet langdurig (langer dan een maand) gebruiken als afslankmiddel. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 0,00

VERZENDING WERELDWIJD
NL = GRATIS vanaf €50,-

+31 (0) 65 234 8884
Bel van Maandag t/m Vrijdag

14 DAGEN RETOURRECHT
Niet goed, Geld terug

VEILIG BETALEN
O.a. iDeal, Creditkaart en PayPal.

Productbeschrijving

Details

Stacker 3 XPLC De Stacker 3 XPLC formule is dankzij haar uitgebalanceerde samenstelling in staat om de stofwisseling aantoonbaar en voelbaar te stimuleren. Stacker 3 XPLC combineert een grote dosis cafene met een optimale mix van vet metaboliserende ingredinten. De camellia's zijn toegevoegd om het vet te verbranden en leveren bovendien anti-oxidanten die noodzakelijk zijn bij de versnelde vetafbraak. Stacker 3 XPLC is het meest krachtige afslanksupplement dat in Nederland verkrijgbaar is. De stofwisseling zal enorm verhoogd worden en dat voelt u! Hoe werkt Stacker 3 XPLC? Stacker 3 XPLC combineert een grote dosis cafene met een optimale mix van vet metaboliserende ingredinten. De camellia's zijn toegevoegd om het vet te verbranden en leveren bovendien anti-oxidanten die noodzakelijk zijn bij de versnelde vetafbraak. Stacker 3 XPLC is de eerste Ephedravrije fatburner die kan wedijveren met de "oude Stackers". Opnieuw is Stacker er als eerste in geslaagd om het beste product af te leveren. Ingredinten Stacker 3 XPLC nader uitgelegd Hoeveelheid per potje: 60 capsules Maximaal 2 capsules per dag Proprietary Blend 195mg* Yohimbine Alkaloiden (bast van Pausinystalia), 6,7-dihydroxybergamottin (fruit), Yerba Mate, Camellia Sinensis 60% Polyphenolen (groen), Capsaicin (fruit) Cafene (anhydrous) 200mg* * Geen dagelijkse hoeveelheid. Klik deze link voor een vergelijking van Stacker XPLC met andere vetverbranders. Dosering: Neem 1 capsule Stackers XPLC in met voldoende water na 2 van de drie maaltijden per dag. Niet innemen na 18:00 uur. Inhoud 60 capsules. Waarschuwing: Deze voedingssupplementen zijn niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als cafene. Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet langdurig (langer dan een maand) gebruiken als afslankmiddel. Aanbevolen dosering niet overschrijden.